Такси от Пловдив до Варна

Такси от Пловдив до Варна

image_pdfimage_print

Трябва Ви такси от Пловдив до Варна?

варна пловдив такси varna plovdiv taxiварна пловдив такси varna plovdiv taxi

Цена: 279 лв. (EUR: 149)

Просто позвънете!

Извършване на трансфери от Пловдив до Варна. При необходимост от повече таксиметрови автомобили, ние ще се погрижим за организирането им.

Ако се нуждаете от такси, което да Ви превози от Пловдив и да Ви откара до Варна или до друг град в страната, можете да ни се доверите. При уговорена дата и час на тръгване, пред хотела (адреса) ще Ви чака професионален квалифициран шофьор, говорещ английски език. Той ще ви превози напълно безопасно до хотела, офиса или адреса, където ще отседнете.

Целта на трансфера, който предлагаме е да Ви осигурим безопасно и комфортно пътуване до крайната точка.

Времето за трансфер от Пловдив до Варна (или от Варна до Пловдив) е около 4 часа. Варна се намира на около 370 км от Пловдив и пътуването е почти изцяло по магистрала.

Варна се намира в Североизточна България, на около 490 км от София.

Варна е морската столица на България. С население над 350 000 души, Варна се нарежда на трето място сред най-големите български градове.

Варна е в близост до курортите Златни пясъци, Албена, Св. Константин и Елена. Те са сред най-посещаваните и популярни курорти в България.

Варна е домакин на културни прояви, включително на Международния театрален фестивал „Варненско лято“, Международният музикален фестивал „Варненско лято“, Международен балетен конкурс, Международен джаз фестивал, Кинофестивала „Любовта е лудост“, Международният фолклорен фестивал. В Градският исторически музей се съхранява най-старото златно съкровище в света. Друго красиво място във Варна е Морската градина.

варна пловдив такси varna plovdiv taxi варна пловдив такси varna plovdiv taxi варна пловдив такси varna plovdiv taxi