Бус с шофьор под наем

Необходим ви е микробус под наем с шофьор?

Доверете се на нас! Ние ще организираме превоза ви с нов климатизиран микробус!

Ние от компания Yes Trans сме специализирани в отдаването на бусове под наем с шофьор, за да ви подсигурим истински комфорт и безопасност по време на вашето пътуване.

Шофьорите ни са англо-говорящи и са с дългогодишен опит зад волана, а микробусите ни са в изключително добро техническо състояние. Те са климатизирани, добре поддържани, комфортни за пътуване на дълъг път и подсигурени със застраховка на всяко място.

Независимо дали ви е необходим бус под наем с шофьор в Пловдив, или в друг град от страната, ние ще се отзовем и ще организираме вашето пътуване по най-професионалния начин.

Услугата ни е достъпна за всички градове в България и независимо дали търсите бус под наем в София с шофьор, или пък бус под наем в Бургас с шофьор, можем да ви предложим най-достъпните оферти. Често клиентите ни търсят и бус под наем с шофьор Варна, както и в много други градове.

Ние сме на ваше разположение да организираме транспорта, от който се нуждаете.

Просто се свържете с нас и попитайте.

Дългогодишният ни опит в сферата на трансферите и на отдаването на бусове с шофьор под наем, ни дава голямо предимство пред конкуренцията и именно поради това успяваме да задоволим нуждите на нашите клиенти на 99,99%.

Микробусите под наем с шофьор, които предоставяме на клиентите ни са със 7 или 8 места за пътниците (без мястото на водача) и дават прекрасни възможности за големи семейства или големи групи приятели да пътуват заедно към желаната от тях дестинация.

Бус с шофьор под наем е често търсена услуга и е изключително неангажираща за разликата от наемането на микробус без шофьор заради подписването на дълги и досадни договори, авансови плащания, отговорност при щети и т.н.

Затова услугата наем на микробус с шофьор е най-предпочитаната опция от нашите клиенти и поради тази причина вече дълги години я предлагаме като прекрасна алтернатива на наемането на бусове без шофьор.

И така, ако се нуждаете от наемане на микробус с шофьор в България, независимо в кой град, разчитайте на нас, на опита ни и на професионализма ни!