Кой каза че зимата е скучен и еднообразен сезон? Вместо да се сърдим на облачния ден и да се крием под топлите завивки, можем да посрещнем новото утро с усмивка и да се възползваме от всяка минута.

Градът може да е сив и дъждовен, но планините са покрити със снежно бяла покривка. През последните няколко години Българските зимни курорти се развиха стремглаво и придобиха международна популярност. 

Към днешна дата България е предпочитана дестинация, предлагаща ски трасета за всеки вкус. Най-популярните ски курорти у нас са Банско, Пампорово и Боровец. 

Ски сезонът и в трите курорта е сравнително дълъг – започва към средата на Декември до средата на Април. Голяма част от пистите са оборудвани с машини за изкуствен сняг, а пистите са изключително добре поддържани.

Независимо дали сте едва начинаещ или опитен скиор, може да намерите точно това което търсите сред пистите на ски курортите. Ако за първи път мислите да се възползвате от Българските ски курорти, ви предлагаме да заложите на ски учител, който да ви въведе в основите на ски карането. Нашите ски курорти предлагат голямо разнообразие от ски училища от които може да избирате. 

Дори и да нямате собствени ски, не се безпокойте – във всеки един от курортите Боровец, Банско и Пампорово можете да наемете необходимата ви ски екипировка – ски, ски обувки, щеки и дори каска.

Ние от YesTrans обожаваме зимния сезон. Може да е по-мрачен и студен, но винаги намираме начин да се забавляваме и да се насладим на всеки ден. Ако и вие си търсите ново хоби или искате да разнообразите мрачния си ден, ви препоръчваме да заложите на ските. 

Един ден забава по снежните Български планини, наслаждавайки се на висококачествените писти ще ви е достатъчен и ще имате интерес да посещавате Българските ски курорти всяка година.

Ако имате нужда от превоз до някой от Българските ски курорти – Банско, Боровец или Пампорово, може да се доверите на нашите експертни услуги. Ние от YesTrans ще ви осигурим бърз и безопасен трансфер до всеки Български ски курорт. Насладете се на нашите нови и модерни автомобили, които предлагат безплатен Wi-Fi по път за някой от Българските ски курорти.