Чували ли сте за Международната Изложба за лозарство и винарство? Планирате ли да посетите и тазгодишното издание на Винария?

След успешните 27 години на Фестивала на Виното, Пловдив за пореден път ще бъде домакин на едно от най-престижните изложения за бранша в Източна Европа. Всяка година България и Пловдив доказват себе си като предпочитано място за представянето на търговци и производители на вина и деликатеси.

След невероятния успех от 2019 година с около 42 000 посетители и 133 изложители от 11 държави, фестивала на виното и тази година се очаква да бъде върховното събитие за Българската винена индустрия.

И тази година, Международната Изложба за лозарство и винарство, ще служи като платформа за производителите – да се срещнат и да колаборират, за да разширят присъствието си на пазара.

Искате ли и вие да се насладите на уникалната атмосфера и да научите повече за магията на виното? Искате ли да се включите към многобройните майсторски класове и дегустации? Нямате търпение да сте част от завладяващата атмосфера и да се насладите на вкусовета и насладите на различни вина и деликатеси, но не сте сигурни как да стигнете до Пловдив и Международния Панаир. Доверете се на професионалистите. Ние от YesTrans, можем да ви помогнем. Резервирайте трансфер от вашия град и се доверете на опитни шофьори и първокачествени услуги. Нашите нови автомобили, оборудвани с всичко необходимо ще ви подсигурят страхотно пътуване, а вие ще пристигнете на Международната Изложба за лозарство и винарство бодри и отопчинали.