Закриващ уикенд: Изложба „ПЛОВДИВЪ през обектива на Крум Савов“ в РЕМ 10.01 - 29.02.2020 г.

Закриващ уикенд: Изложба „ПЛОВДИВЪ през обектива на Крум Савов“ в РЕМ 10.01 – 29.02.2020 г.

Регионален етнографски музей – Пловдив

Изложбата ще е отворена за посетители до 29.02.2020г

Ако имате интерес към миналото, ако желаете да се върнете назад и да се докоснете до живота, бита, архитектурата и настроенията на хората в Пловдив – за Вас изложбата с оригинални фотографии на Крум Савов ще донесе необходимото.

Насладете се на допира с миналото, чрез фотографиите на Крум Савов, а оставете на нас от YesTrans да допринесем за приятното изживяване като Ви закараме безпроблемно до изложбената зала. С нашата услуга ТРАНСФЕР си гарантирате качество, заедно с приятни емоции.

Дори да не сте от Пловдив и да не разполагате със собствен автомобил, ние от YesTrans с удоволствие ще се погрижим да имате възможност да посетите изложбата. Предлагаме трансфери, които лесно можете да резервирате за себе си или група директно на нашите телефони. Свържете се с нас и ще подсигурим бързо, удобно и безопасно пътуване от където и да се намирате, към Регионален етнографски музей Пловдив.

Доведете и децата си – за малките ще бъде интересно да видят как са се обличали предците им, как са изглеждали къщите им, улиците. След като посетите изложбата можете да се разходите из уличките на стария град и да се потопите още по-дълбоко в миналото, като допринесете за пълното изживяване и на децата. Атмосферата на стария Пловдив предразполага всеки, стъпил на калдаръмите, да се замисли какъв ли живот са водели обитетелите му преди години. Вие ще сте имали възможността да знаете отговора на този въпрос, тъй като вече ще сте разгледали фотографиите на Крум Савов.

Самата изложба събира в себе си ценни оригинални фотографии от началото на ХХ век, както и движими културни ценности, които допълнително онагледяват посочения исторически период.

Крум Савов не е обикновен фотограф, а творец.