Пловдив е чудесен град, но понякога се налага или пък просто решаваме, че трябва да го напуснем за малко и да стигнем до София. Може да ни предстои пътуване и да летим от Летище София, може да искаме да посетим събитие в столицата – концерт, фестивал, театрална постановка, протестно шествие… Или пък определено заведение, магазин, салон… Опции има много, причините всъщност не са от значение. Важното е да изберем как да се придвижим от Пловдив до желаната точка в София. 

Всички сме наясно, че има междуградски автобуси по линия Пловдив-София, има също така и влакове – директни или преминаващи. Знаете ли, обаче, че това не са единствените варианти, когато става дума за транспорт?

Ние сме тук за да Ви представим трета опция. Тя определено набира популярност и има защо! Ще Ви разкажем за YesTrans и ще обясним с какво се занимаваме като фирма. Накрая сме сигурни, че ще ни предпочитате за всяко Ваше пътуване!

Предлагаме транспортни услуги, наречени “трансфери”. Самите трансфери представляват следното – ще бъдете взети от локация по избор и оставени на адрес по избор. Колко просто и удобно, нали? Само с едно обаждане за резервация!

Гарантираме, че ще стигнете бързо, безопасно и комфортно, използвайки услугите ни. 

Фирмата ни предлага разнородни маршрути, изцяло съобразени с желанията Ви като клиент. Доверете се на YesTrans за Вашето пътуване от Пловдив до София, няма да съжалявате!