В самото начало на февруари имате възможност да се срещнете с един актьор, доказал се множество пъти пред родна и чуждестранна публика. Той ще излезе на сцената на пловдивския Драматичен театър на 06.02.2020 и ще играе… Себе си! Точно така, Камен Донев се завръща със своята Лекция №1 – За Народното творчество – Спектакъл с песни, танци, импровизации и примери от живота

“Народното творчество е творчество, което се създава от народа. Толкоз. То се ражда основно по селата, т.е. извън града. Но и това, което се ражда в града, пак може да се каже, че е народно творчество, защото хората в града обикновено са от селата.”

Нека четвъртъкът Ви завърши хубаво – подарете си смях и самоирония, сълзи от още смях и разбира се, една доволна усмивка на лицето Ви в края на представлението. Представлението е подходящо за подрастващи и за възрастни – доведете приятел, роднина, колега, съсед… Ще си тръгнете заредени и доволни!

Дори да не сте от Пловдив, винаги можете да се обърнете към нас от YesTransза да Ви вземем от където се намирате и да се погрижим да стигнете навреме за срещата на Камен Донев с обичната му публика, от която искате да сте част тази вечер.

Ние ще подсигурим комфортното ми пътуване преди и след спектакъла, като изцяло се съобразим с Вашите желания. 

Така че резервирайте вашият трансфер с YesTrans и си гарантирайте пристигане на време за събитието!

 

КОГА? 

06 Февруари 2020

от 19:00ч. (четвъртък)

 

КЪДЕ?

Пловдив  · Драматичен театър – Пловдив

(ул. “Княз Александър I Батенберг” 38)

 

БИЛЕТИ

Билети на цени от 25 лв. до 60 лв. Можете да закупите онлайн или на място от касата на Драматичния театър.