ТРАНСПОРТ ЗА СВАТБА, ЕРГЕНСКО ИЛИ МОМИНСКО ПАРТИ

 

Подготовката на една сватба изисква добре да обмислите всеки детайл. Сватбен тоалет на младоженеца, рокля за булката, място на церемонията, на празненството, броят на гостите и още куп други неща. Без значение дали предвиждате голяма или малка сватба, със сигурност ще Ви е необходим транспорт.

Ако младоженецът иска да “вземе” своята булка подобаващо и със стил,  YESTRANS сме тук, за да направим събитието незабравимо и впечатляващо! Ще подсигурим със стил пристигането на младоженците до мястото на церемонията или ресторанта в луксозен автомобил по Ваш вкус!

Можем да поемем ангажимент по пътешествието на Меден месец на младоженците, като ще съдействаме за избор на място, транспорт до летища или хотели.

Ако имате нужда от транспорт за Вашите гости- кумове, роднини от друг град, дори държава, разполагаме с изискани, комфортни , нови бусове и автобуси.

Не се тревожете ако имате деца, на които сте пропуснали да вземете. Ние ще подсигурим детска седалка за тях . Както много от нашите клиенти знаят, ако няма къде да оставите кучето или котката си, или сте решили да направите подарък-любимец на булката за моминското й парти, не се притеснявайте, ще осигурим клетка, чанта или постелка за вашият любимец. Семейният живот е изпълнен с отговорности,  идеята “подарък – кученце” за двойката е прекрасна!

Луксозните ни автомобили като BMW, Mercedes и Audi – разполагат с всички удобства, за да се чувствате комфортно и сигурно по време на пътуването, а когато поводът е толкова хубав, озвучителните системи в автомобилите ще поддържат настроението Ви!

Планирайте сватба, ергенско или моминско парти с YESTRANS, за да сте спокойни относно транспорта!

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ И НИЕ ЩЕ ВИ ОТГОВОРИМ ВЕДНАГА:

Loading...
* Задължително поле