От София до Пловдив за ФЕРМЕРСКИ ПАЗАР

Сдружението на фермерите и занаятчиите от Пловдив и областта „НАТУРАЛНО“ е сдружение, стремящо се да насърчи биоземеделието. Също така целта им е да улеснят достъпа до качествени местни храни и биопродукти в големите градове. По тази причина всеки петък те организират базар на ул.”Станислав Доспевски“ в Пловдив (срещу входа на Градска художествена галерия на главната пешеходна улица).

Участниците предлагат своето производство и можете да откриете все качествени неща с ясен произход. Малки и големи производители имат възможност да изложат продукцията си – био храни, био козметични продукти, био супер храни – все екологично чисти и от домашен тип предприемачества.

Възможност да го посетите имате на 20 декември 2019 г. от 14.30 до 18.30 ч. Тогава ще се проведе отново. Локацията остава същата – ул. „Станислав Доспевски“, гр.Пловдив

Звучи интересно и желаете да посетите събитието, нали? Ако не разполагате със собствена кола, то можете да си резервирате трансфер. Ще обясним към кого да се обърнете в следващите редове.

Предлагаме да се доверите на нашата фирма с име YesTrans. Занимаваме се с транспортни услуги – предлагаме трансфери. Можете да се свържете с нас и ние да Ви закараме бързо, безопасно и комфортно от където и да се намирате до Пловдив за събитието. Всъщност оперираме на територията на цяла България и съседните държави. Правилният Ви избор за всяко пътуване сме именно ние!

Със сигурност ще се радвате, че сте избрали YesTrans. Всеки, който е опитал услугите ни е останал доволен, като отзиви можете да прочетете на страницата на TripAdvisor.