Щом сте отворили тази статия, значи се интересувате от това как да стигнете от Стара Загора до Пловдив. На правилното място сте! Това е сайтът на YesTrans – ние сме транспортна фирма, която предлага трансфери. В следващите редове ще разберете какво точно представляват споменатите трансфери, както и какво да направите за да пътувате по този начин.

Трансферът като услуга Ви гарантира бързо, безопасно и комфортно придвижване между няколко точки. В момента Вие сте решили да пътувате между градовете Стара Загора и Пловдив. Ние от YesTrans ще се погрижим да изминете разстоянието между двете населени места по най-удобния начин. 

Много е лесно да направите резервацията! Дали за себе си или за група хора, за да си гарантирате трансфер трябва единствено да се обадите на посочените телефони в страницата(ако пък Ви е по-удобно изпратете имейл). Веднъж резервирали ще бъдете взети в уговорения час и ден от адреса Ви, а след това ще бъдете закарани до посочения адрес в гр.Пловдив.

Разстоянието между двата града е около 100 км и основно включва движение по Автомагистрала „Тракия“/A1. С кола отнема около 1 час и 15 минути. 

Частното Ви пътуване ще е такова, че всеки следващ път ще искате да пътувате с фирмата ни – YesТrans. Без значение дали отивате някъде на почивка или по работа – фирмата може да се погрижи за всякакъв тип транспортен ангажимент и да гарантира коректност.

На страницата на TripAdvisor ще откриете мнения, оставени от хора, избрали да изпробват трансферите ни.