Вече не е необходимо да оставяте у дома или при приятели Вашето куче или котка.

Нашите услуги за транспортиране на домашни любимци осигуряват безопасен и комфортен транспорт за вашия четириног приятел. Нашите шофьори са професионални и имат опит в работата с животни, за да гарантират, че домашният Ви любимец се чувства спокойно и удобно през цялото пътуване.
Ако е необходимо, можем да предоставим специални клетки или чанти за домашни любимци, за да им осигурим максимална безопасност и комфорт.

Ето и няколко съвета от нас:

При пътуване с домашен любимец има някои важни фактори, които трябва да имате предвид. Ето няколко важни точки, които трябва да знаете:

Правила и изисквания

Преди да пътувате, проверете правилата и изискванията за пътуване с домашни любимци във вашата дестинация. Различните страни и авиокомпании имат различни правила относно транспортирането на животни.

Ветеринарни изисквания: Обърнете се към вашия ветеринарен лекар, за да се уверите, че вашето животно е здраво и пътуването е безопасно за него. В някои случаи може да са необходими специфични ветеринарни изследвания или ваксини.

Хранене и хидратация: Осигурете достатъчно храна и вода за вашето животно по време на пътуването. Избягвайте хранене непосредствено преди пътуването. По този начин ще  намалите риска от разстройство на стомаха.

Препоръчително е да му носите любимата играчка, одеяло или възглавница. Така то ще  има нещо познато, което да го утешава, когато е стресирано.

Съвети:

Ако кучето ви изпитва прекалено голяма тревожност, когато пътува в кола, трябва да се посъветвате с ветеринаря си какви успокоителни да му дадете преди самия път.
Те ще му помогнат да се чувства комфортно.

Важно е да знаете, че кучето не бива да е нахранено (препоръчва се да е леко гладно) преди тръгване с колата, тъй като има голяма опасност да повърне!

По отношение на водата е препоръчително да му давате по – малко, но често.

При пътуване извън България, запознайте се с правилата на ЕС .

Планирайте своята почивка с Yestrans и се наслаждавайте на спокойно и безпроблемно пътуване!