Такси Истанбул - Бургас

Налага ви се да пътувате от Истанбул до Бургас или от Бургас до Истанбул и желаете да се възползвате от услугата такси трансфер?

Ние от Yes Trans сме на ваше разположение, за да организираме превоза ви с професионален шофьор и с нов автомобил.

Независимо дали ще пътувате от Новото Летище в Истанбул за Бургас или пък ви се налага да пътувате от Старото Летище в Истанбул до Бургас, можете да ни се доверите! Дори и да ви е необходим трансфер наобратно – от Бургас за Истанбул, отново можете да разчитате на нас и на опита ни в сферата на такси трасферите.

Услугата Трансфер от Бургас до Истанбул, а също и трансфер от Истанбул до Бургас отдавна е известна сред редовно пътуващите туристи, а също така и сред бизнесмените, пътуващи по бизнес събития. Наемайки автомобил с шофьор за тази дестинация от нас, вие разполагате с времето си както намерите за добре – можете да работите от лаптопа си, да правите красиви снимки по време на пътуването, или просто да се отпуснете и да поспите в автомобила, за да имате сили за задачките ви след това.

Дългогодишният ни опит в сферата на такси трансферите ви гарантира изключително качествена трансферна услуга на най-добра цена!

Нашите шофьори са с дългогодишен опит в превозите на пътници, което ви дава още по-голяма сигурност и спокойствие за безопасността ви по време на пътуването.

Така че – без значение дали ви се налага да пътувате от адрес в азиатската част на Истанбул до Бургас, или от адрес в европейската част на Истанбул до Бургас, ние ще се погрижим за вашето комфортно и безопасно пътуване.

Такси трансферите, които предлагаме от Истанбул до Бургас и от Бургас до Истанбул са с нови съвременни автомобили, напълно климатизирани, оборудвани със зарядни за телефон и безплатни водички. Също така те разполагат с достатъчно място за вашия багаж.

За съвсем малки групи предлагаме такси трансфери с леки автомобили от Истанбул до Бургас, а за по-големи групи ще организираме пътуването ви с миниван 6+1 или с микробус 7+1 според броя на пътниците и обема на багажа.

И така – изберете YesTrans и пътувайте с такси от Бургас до Истанбул, за да се насладите на красотата на този невероятен град!

Резервирайте също така своето пътуване наобратно с такси от Истанбул до Бургас, и се доверете на професионализма на шофьорите ни!

При всички случаи ще получите от нас изключително изгодна цена за услугата, която ще извършим с удоволствие за вас!

Очакваме ви!