ТРАНСПОРТ ЗА ВИНЕН ТУРИЗЪМ

Обичате ли да посещавате различни местности и региони, опознавайки бита на хората? Ако сте любители на виното, то виненият туризъм е Вашият начин за прекарване напочивните дни! Вашата почивка може да се превърне в незабравим винен тур с YESTRANS!

Дегустацията на вина, съчетана с комфортно и безпроблемно пътуване, може да се окаже впечатляващо изживяване, което със сигурност ще искате да повторите.

Предимство на винения туризъм е, че той може да се практикува целогодишно. Когато Ви се пътува, но нямате достатъчно време за дълга почивка, а търсите приятно и разпускащо преживаване, ние ще Ви го подсигурим!
Едно от основните предимства на резервирането на транспортната услуга, която предлагаме за винени турове е удобството и надеждността.

Разполагаме с луксозен автопарк от нови автомобили, бусове, минивани.  Можем да Ви подсигурим комфорт и стил, без значение дали сте група, или искате индивидуален транспорт.

При виненият туризъм основна цел е дегустирането и консумацията на вина от конкретният регион. В този случай наложително е да не шофирате, за да се насладите напълно на изкуството винарство!
Нашите професионални и опитни шофьори имат отлични познания относно винените региони в България.  Те могат да Ви предоставят ценни насоки за посещение на най- добрите от тях, а също и да предприемат оптимални маршрути!
Според статистически данни, в момента в България съществуват 174 винарски изби, разделени в 5 винарски региона, част от които предлагат условия за практикуване на винен туризъм.

Къде бихте могли да отидете:

1. Дунавска равнина –Северен регион – Разпространени са сортовете: Гъмза, Мускат Отонел, Каберне Совиньон, Мерло, Алиготе, Шардоне, Памид и други.
Една от винарните, които можете да посетите. Там е винарна ‘‘Боровица”, която се  намира  в близост до чудо на природата- Белоградчишките скали!

2. Черноморски – Източен регион. Отглеждат се сортовете Мускат Отонел, Димят, Шардоне, Юни блан, Траминер, Совиньон блан, които тук дават отлично по качества грозде.
Там можете да посетите винарна “Edoardo Miroglio”!

3. Долината на Струма- Югозападен регион . По долината на река Струма се отглеждат местният сорт Широка мелнишка лоза, Каберне Совиньон и Мерло.
Получените вина са с топъл аромат и пълнота във вкуса. Там се намира винарната „Вила Мелник“ , носител на множество награди!

4. Розова долина. По южните склонове на Стара планина и в долината между нея и Средна гора се отглеждат основно разпространеният сорт Червен мискет, Ризлинг, Ркацители, Каберне Совиньон и Мерло. Винарна “Орбелус“ ще Ви очарова в този район!

5. Тракийска низина- Южен регион. В този район са концентрирани повечето от червените сортове грозде. Отглеждат се Мавруд, Мерло, Каберне Совиньон, Червен мискет, Памид и др. Една от винарните в този район е “Шато Авли”.

Без значение коя дестинация ще изберете, ние ще подсигурим безпроблемен, сигурен и комфортен транспорт!

Шофьорите ни са на Ваше разположение, отдайте се на удоволствието!

Направете своето запитване ТУК.