Yestrans – винаги правилният избор – можем да се включим в организацията на Вашата сватба и отново ще бъдем полезни. Подробности можете да разберете в тази статия – ще намерите информация как можете да се възползвате от услугите ни дори в този специален ден!

Предстои Ви сватба? Честито! Това е чудесна новина! Сега се налага да поговорим и за сериозните неща – организацията на събитието…

Ключов момент по време на подготовката за Вашата сватба е да решите колко гости да поканите. Броят им зависи от много фактори. Без значение дали искате пищна церемония с голяма група свидетели на Вашия съкровен миг или изберете да споделите събитието само с тесен кръг хора – важно е как скъпите Ви хора ще се озоват на дадената локация, запазена за сватбения ден.

Ние от Yestrans можем без проблем да организираме транспорт за всички тях и да се погрижим те да пътуват комфортно, и още едно важно нещо – да пристигнат навреме.

За всяка булка детайлите са от голямо значение. Може би най-важното обаче е да има около себе си всички, които обичат нея и младоженеца, докато си казват заветното „ДА!“.

Ние от Yestrans извършваме трансфери и със сигурност ще Ви бъдем полезни в транспортирането на скъпите гости.

За да се запознаете още по-обстойно с фирмата и услугите, които предлагаме, можете да се свържете с нас през сайта им, чрез имейл или директно по телефона – винаги има кой да отговори на всички Ваши въпроси!

Ако пък сте решили да наемете сватбена агенция за организацията на своето вълшебно събитие, то ние от Yestrans можем да работим съвместно с тази агенция и да поемем грижата за всичко, свързано с транспорта.