Тук сме за да помогнем с нещо често случващо се в живота на всички ни – чуденето как да се придвижим от точка А до точка Б. Още по-хубаво е, че предлагаме вариант, в който не проверявате разписания на автобуси и влакове, не се чудите как да стигнете от дома си до автогарата/гарата, нямате притеснения от това дали ще има свободно място за Вас, когато отидете на
касата за билети….

Вече споменахме, че има решение на този казус. Предлагаме да заложите на фирма, доказала се пред своите клиенти през всички години, в които оперира на територията на страната и в съседните държави. Тази фирма сме именно ние – YesTrans!

Извършваме трансфери и то изцяло съобразени с Вас като клиент за маршрути, адреси и всичко, на което държите.

Лесно е да се свържете с нас по телефон или чрез email, а защо не и директно през сайта? Можете да видите отзиви за услугите ни от хора, които вече са ни се доверили в платформата на TripAdvisor.

Няма как да не останете доволни – предлагаме услугата „трансфер от врата до врата“, което можем да обясним много лесно: взимаме Ви от удобен за Вас адрес(често това е Вашият дом) и подсигуряваме безопасно, бързо и комфортно пътуване до адрес по избор.

Без значение от това до къде желаете да стигнете – обадете ни се! Винаги има кой да отговори на всички Ваши въпроси и да съдейства при резервацията на трансфер.