Средата на пролетта и началото на лятото са нашите любими сезони за приключения, пътешествия и преоткриване на нови места. Когато клоните на дърветата се обагрят в бяло и бледо розово, морета от зеленина препускат пред очите ни, слънчеви лъчи разпръскват гонещите се пухкави облачета, знаем че топлата пролет е настъпила. Това време на годината е и сред най-важните за град Казанлък.

Към края на месец Май и началото на месец Юни, цъфти известната Българска Роза. Минавайки по Подбалканския път, може да се наслаждавате на многобройните редове с разцъфнали бледорозови цветове. Приятен и нежен аромат се разнася в продължение на километри из Розовата Долина на България.

Тази година ние от YesTrans ви предлагаме да подарите на себе си и вашето семейство един невероятен ден и да научите повече за небезизвестната Маслодайна Българска Роза. През първия уикенд на месец Юни – в периода 5-7 юни ще се проведе Празникът на Розата в град Казанлък.

Както всяка година, програмата ще бъде изпълнена с многобройни и различни тържества и ритуали за честването на разцъфването на Казанлъшката роза и добрата реколта.

Осигурете си един прекрасен уикенд изпълнен с много настроение и веселие. Ние от YesTrans ще се погрижим за вашия превоз. Може да резервирате трансфер от всяка точка на страната, а ние ще ви осигурим комфортно и безпроблемно пътуване до град Казанлък и Празника на Розата.

Заредете се с добро настроение, и се насладете на фестивала, а ние от YesTrans ще се погрижим за всичко останало.