ВИП трансфери в България и чужбина от YESTRANS

Ние от YesTrans извършваме VIP превози и ВИП трансфери от и за всички градове в България и чужбина – София, Пловдив, Варна, Бургас, Велинград, Банско, Пампорово, Хисаря, Боровец, Слънчев бряг, Несебър, Созопол, Велико Търново, Шумен, Пазарджик, Перник, Благоевград, Видин, Плевен, Ловеч, Русе, Добрич, Ямбол, Сливен…

При необходимост от повече автомобили, ние ще се погрижим за тяхното организиране.

VIP трансфер – това е специализирана услуга за превоз на пътници, предоставяща лукс, комфорт и класа на нашите клиенти. Услугата се извършва с луксозни автомобили.

ВИП трансфер в България и чужбина се предлага на територията на цялата страна и се предоставя с шофьор с богат опит.

Организирането на VIP трансфер е подходящо когато посрещате или изпращате специални гости, бизнес клиенти или пък дори за да се почувствате специални.

Нашата ВИП услуга е олицетворение на истински стил и лукс. Надеждността и отличното обслужване, които предоставяме на нашите клиенти, са на възможно най-високо ниво.

Доверете се на опита и професионализма с Yes Trans!

Необходимо ви е ВИП такси, което да Ви вземе от някоя точка в страната и да Ви откара до друга точка в страната или чужбина?

Доверете ни се!

При уговорен ден и час на тръгване от хотела (адреса, летището) ще Ви очаква професионален квалифициран англоговорящ шофьор. Той ще ви откара напълно безопасно до хотела, летището, офиса или адреса, където трябва да пристигнете.

VIP трансферите, които предлагаме са подсигурени с професионални шофьори с богат опит зад волана. Можете да бъдете спокойни, тъй като компанията ни наема шофьорите само и единствено след пълна поверка на професионалните и личните им качества. Използването на услугите на ВИП трансфера означава, че сте в сигурни ръце. Луксозните автомобили винаги са напълно застраховани, преминали са всички необходими технически проверки и са безопасни при пътуване. Това е от изключителна важност за нас, за да ви подсигурим БЕЗОПАСНО пътуване.

Ако пристигате на Летище СофияЛетище ПловдивЛетище Бургас или Летище Варна, и желаете да резервирате своето ВИП пътуване, наш квалифициран шофьор ще ви посрещне. Резервирайки предварително своя ВИП трансфер за пътуване от или до летището, ще бъдете посрещнати от наш шофьор в терминала на летището с табелка с Вашето име, за да може лесно и бързо да го откриете.

Целта на индивидуалния VIP трансфер, който предлагаме е да Ви осигурим максимално безопасно и комфортно пътуване до крайната точка.

Резервацията от Вас, транспорта от нас!