Пътнически бус под наем с шофьор

Вие сте голяма група приятели и ви се налага да пътувате? Необходим ви е пътнически бус под наем с шофьор?

Доверете се на нашите услуги!

Ние от YesTrans сме специализирани в отдаването на пътнически микробуси под наем с шофьор, за да ви подсигурим истински комфорт и безопасност по време на вашето пътуване в малки и големи групи.

Шофьорите ни са английско-говорящи и са с дългогодишен опит зад волана, а пътническите ни микробуси са в изключително добро техническо състояние. Те са климатизирани, добре поддържани, комфортни за пътуване на дълъг път и подсигурени със застраховка на всяко място.

Независимо дали ви е необходим пътнически бус под наем с шофьор в Пловдив, или в друг град от страната, ние ще организираме вашето пътуване по най-професионалния начин.

Услугата ни е достъпна за всички градове в страната. Така че ако търсите пътнически бус под наем с шофьор София, или пък ви е необходим пътнически бус под наем с шофьор в Бургас, можем да ви предоставим най-добрите оферти. Често клиентите ни търсят и пътнически бус под наем с шофьор Варна, както и в много други градове.

Ние сме на ваше разположение. Просто се свържете с нас и попитайте, или пък направо резервирайте.

Дългогодишният ни опит в сферата на трансферите и на отдаването на пътнически бусове под наем с шофьор, ни дава голямо предимство пред конкуренцията и именно поради това успяваме да задоволим нуждите на нашите клиенти почти на 100%.

Пътническите микробуси, които отдаваме под наем с шофьор са 7+1 или 8+1 места, и дават прекрасни възможности при пътуване на големи семейства или големи групи приятели – да пътуват заедно към желаната от тях дестинация.

Пътнически бус с шофьор под наем е често търсена услуга и е изключително неангажираща за разликата от наеманоте на микробус без шофьор, заради това, че ви спестяваме подписването на дълги и досадни договори, авансови плащания, отговорност при щети и други.

Именно поради това, услугата наем на пътнически микробус с шофьор е най-предпочитаната опция от нашите клиенти и затова вече дълги години я предлагаме като една чудесна алтернатива на наемането на бусове без шофьор.

И така, ако се нуждаете от наемане на пътнически микробус с шофьор в България, независимо в кой град, разчитайте на нашия професионализъм!

Просто се свържете с нас и направете своята резервация.