Ако сте решили да се разходите извън София и в полезрението Ви е попаднал Пловдив – не се чудете повече и приемете, че това винаги е правилен избор за дестинация! Тук сме да Ви предоставим подробна информация за това как да вземете разстоянието между двата града и Ви прегладаме три варианта на транспорт.

Между София и Пловдив можете да се придвижите:

#1 С автобус
#2 С влак
#3 С Yestrans

#1 С автобус – Автобусите от София до Пловдив потеглят на всеки час от Централна Автогара София(намира се на адрес: бул. „княгиня Мария Луиза“ 100, 1202 Централна, София, България).
Пътуването е с продължителност около 2 часа.

#2 С влак – Ако сте от хората, обичащи да пътуват с влак, то изберете този начин да изминете 150км между двата града. Влаковете към Пловдив тръгват от Софийска централна гара (с адрес: бул. “Мария Луиза” №102.
Пътуването е с продължителност от около 2 часа и половина.

#3 С TRUEDRIVERS – Като за десерт сме оставили третият вариант за достигане от София до Пловдив. Става въпрос за Yestrans и нашата трансферна услуга. Ще бъдете взети от адреса, на който се намирате в София и оставени до адрес по желание в Пловдив.

Пътуването е с продължителност от около 1 час и 30мин. Всяка една от тези 90 минути за Вас ще бъде време за релакс.

Това бяха нашите 3 предложения – не се колебайте и изберете последното, ако желаете да имате бързо, сигурно и комфортно пътуване без излишни тревоги.